Kilpailukutsu

Littoisten Pirtapiiat kutsuu vartiot kisaamaan Lounais-Suomen Partiopiirin talvimestaruudesta lauantaina 13.2.2021 Kaarinaan!

YLEISTÄ 

Kilpailussa noudatetaan Lounais-Suomen Partiopiirin 1.4.2019 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä

Kilpailussa edetään jalan.

Kisapäivänä vartioiden tulee ilmoittautua kilpailupaikalla viimeistään klo 9.30.

OSALLISTUMISOIKEUS 

Piirinmestaruudesta kisaavan vartion kunkin jäsenen tulee kuulua johonkin L-SP:n lippukuntaan, ja kilpailuvartion tulee edustaa L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu. Muut vartiot voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina. Kilpailijoiden vuoden 2021 jäsenmaksun pitää olla maksettuna. Partioontutustujat (ei-vielä partiolaiset, EVP) voivat osallistua ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana. Ei-vielä partiolaiset (EVP) vastaavat omasta vakuutusturvastaan.

SARJAJAKO 

Vihreä, punainen ja harmaa sarja ovat avoimia kaikille. Oranssissa, sinisessä ja ruskeassa sarjassa kaikkien vartion jäsenten tulee olla tyttöjä/naisia. Kilpailijoiden ikä lasketaan 31.12.2021 mennessä täytettävin vuosin. Kilpailussa ei järjestetä kevytsarjaa, mutta kaikkiin sarjoihin voi osallistua kilpailun ulkopuolisena vartiona, jos vartio ei täytä sääntömääräisiä vaatimuksia.

Oranssi ja vihreä sarja 

Vartion koko: 4–6 jäsentä

Kilpailijoiden ikä: 12–17 vuotta 

Vartion yhteenlaskettu ikä enintään: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä) tai 87 vuotta (6 jäsentä)  

Reitin pituus: 5–8 km

Sininen ja punainen sarja 

Vartion koko: 4 jäsentä  

Kilpailijoiden ikä: 14–18 vuotta 

Vartion yhteenlaskettu ikä enintään: 68 vuotta 

Reitin pituus: 8–12 km

Ruskea ja harmaa sarja 

Vartion koko: 3 jäsentä 

Kilpailijoiden ikä: vähintään 18 vuotta 

Molempien sarjojen sisällä ratkotaan erikseen vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuoden lopussa 18–23 -vuotiaita.  

Reitin pituus: 10–15 km

ILMOITTAUTUMINEN 

Kilpailuun ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksan kautta viimeistään pe 29.1.2021. Ilmoittautumaan pääset etusivulta tai tästä.

Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

KILPAILUN OSALLISTUMISMAKSU 

Osallistumismaksu on 55 euroa vartiolta. Osallistumismaksut laskutetaan lippukunnilta jälkikäteen. Kilpailusta pois jäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksuun  sisältyy kilpailussa jaettava materiaali, peseytymismahdollisuus sekä lämmin ateria kilpailun jälkeen. Lisämaksusta mahdollisesti järjestettävästä yhteiskuljetuksesta tulee lisätietoja heti, kun sitä on saatavilla.  

Muutos kilpailukutsuun: Aiemmasta ilmoituksesta ja säännöistä poiketen kilpailumaksu ei sisällä majoitusta kilpailua edeltävänä yönä. Koronatilanne huomioiden ei ole mahdollista järjestää yhteismajoitusta. Vartioiden tulee ilmoittautua kilpailukeskuksessa kilpailupäivänä viimeistään klo 9.30, joten toivottavasti tämä mahdollistaa osallistujien saapumisen paikalle vasta kisapäivänä.

YHTEISKULJETUS

Lisätietoa tulossa.

TEHTÄVÄLUETTELO 

Kaikkien sarjojen tehtävien yhteenlasketut maksimipisteet ovat 60 pistettä. Tehtäväluettelo julkaistaan kisan internetsivuilla viimeistään 13.11.2020. Kilpailutehtävät pohjautuvat osittain vuoden 2001 Kylmääki -01° talvi-SM -kisan tehtäviin, mutta niitä on tuunattu nykyaikaa vastaaviksi – entistä ehompaan versioon 2.0.

YHTEYSTIEDOT 

Facebook: @kylmaaki20

Kilpailun johtaja:
Mari “Lempi” Holmroos
mari.holmroos(a)luukku.com
0407289732
Järjestelysihteeri:
Heta Korvenranta
hetamaria(a)gmail.com